På gården finns Glaumur, Polli, Alfi och Juni

– ridning sker i små grupper med hög grad av individuell anpassning

Glaumur från Aspetorp

Glaumur (betyder högljudd, glädje) är en framåt, brunblack fyrgångsvallack född 2001 e. Siggi frá Aase, u. Freya från Aspetorp, ue. Kvistur fra Hvollsvelli (8,64 för rideg).

Glaumur har driv i sina gångarter, är lyhörd för ryttaren och duktig både som turledare, på dressyr och tempoväxlingar. En flott och talangfull häst som kräver en något erfaren ryttare. Glaumur är numera ledare i flocken och bästa kompis med Polli. Han har varit hos mig sedan 2009.

Polli från Agersta

Polli (betyder liten pojke) är en stor femgångsvallack född 2007, med underbart lynne, bra stam och fin färg – gulbrunblack eller moldottblack. Polli är allroundtypen och tycker det mesta är roligt. Han är lydig för ryttarens inverkan, svarar på lätta hjälper och har bra bärighet i gångarterna. Passar ryttare med någon ridvana i första hand.

Polli är uppfödd och inriden på Agersta gård utanför Uppsala och har varit hos mig sedan 2013

Alf från Grönåker

“Alfi” är en charmig 4-gångsvallack, med bra grundutbildning, fina och jämna gångarter, arbetsglädje och medelvilja. 

Han är e. Glokollur frá Tvhera, u. Rut från Grönåker.

Juni från Lycke

Söta och coola Juni är ett ungt, välbyggt, talangfullt 5-gångssto med mycket fint lynne. Hennes färg är samma som Pollis fast mörk gulbrun – moldott, e. Aragon från Götarsvik, u. Alma från Lycke Juni inköptes av Carina och Mats Flodell, Lycke Islandshästar utanför Örebro, hösten 2019.

Hon är min privathäst, grundinriden och är under de kommande åren fortsatt under utbildning av grunder och träning av gångarter.